Tuesday, November 9, 2010

Power Of Attorney Requirements

Tiramisu ... Ciack II

Eccomi qua a scrivere dei miei soliti stati d'animo, che a dire la verità erano un po' che non prendevano possesso del mio essere, questa volta purtroppo per cause di forza maggiori.
Mi é sempre stato detto e l'ho detto anch'io "Che non può sempre piovere sul bagnato.." , ma dalle mie parti piove, piove e ripiove, vuoi per una cosa, vuoi per un'altra, qui Piove...
Vorrei vomitare il mio malessere che porto dentro, a tutte quelle persone che credono e continuano a vivere nell'apparenza.
La Vita é tutt'altro lo sapete? Ma aimè, mai e poi mai entrerete nel ciclo vizioso della pura essenza della Vita...
C'è gente che vive bene nel vedere stare male le persone e vedere oltrettutto che sono rimasti soli, ma non sono sola, perché ho amici mi circondano e che mi spronano di continuo in tutto per tutto, sia nelle mie passioni che nella vita di tutti giorni..
Ho davvero altro a cui pensare che a persone senza senso and envious of everyone and everything, and then threw open the window for fresh air ...

I dedicate this post to my Mami and my Angel Blonde ... (Who knows me knows why ..)

TIRAMISU 'REVISITED



Ingredients 1 package Pavesini

2 cups Grand Marnier 1 cup of water (to dilute a little' Grand Marnier)
500g mascarpone
4 + 2 egg yolks 150 g sugar

chocolate chips to taste


In a bowl 4 egg yolks with sugar, as soon as the mixture will be mounted, add the mascarpone and continue to work with the whip, until not be completely homogeneous.
Whip the egg whites with a pinch of salt and then embed them in the mixture prepared in precedeza.
In a bowl, add the Grand Marnier with water, I state in this case should make a syrup (sugar and water), but since I'm not fond of sweets and more if they are too tongosi s, let alone if they I eat. Take the Pavesini and soak them (wet) in the "wet" and put them side by side in a pan or as in my case I used a ciotololina.
I commend the consistency of Pavesini should not crumble it reduced to a pulp.
Spread the mascarpone cream and cover with a layer of Pavesini, continue until not end the "cookies". The last layer is the mascarpone cream garnished with a beautiful waterfall that drops of chocolate.



Tiramisù rivisitato


Bon Apetit ...

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