There are many explanations that I push to find myself here from time to time, one of these is the fact of having people read me and who are willing to exchange views and opinions about everyday life, but there is also my great desire to understand my many passions and my many thoughts.
It 's a bit that you do not feel and I wanted to tell you that as we all know and you'll notice the year 2010 has left us, a mio avviso non é stato un grande trauma perchè é stato un anno pieno di emozioni negative e positive, ho conosciuto nuove persone che mi hanno fatto capire quant'è importante l'amicizia e la stabilità nei rapporti, non che non ne fossi al corrente, ma col passare degli anni si imparano cose nuove e si matura.
Visto che sono sempre stata onesta lo sarò anche ora , chi ha avuto modo di sentirmi negli ultimi giorni dell'anno sa che il mio essere ha metaforicamente tirato il freno a mano, non so il perchè ma non volevo assolutamente festeggiare la fine dell'anno, per una volta nella vita ho trovato che fosse inusuale e patetico festeggiare.. Il 31 é arrivato carico-carico di energie positive ed il mio estro mi ha caricato al top con smalto e rossetto rosso laccato... Dal 2011 ho grandi aspettative, mantenere il mio preziosissimo sale in zucca e rimango in attesa di novità e di esperienze nuove che presto scoprirete con il passare dei mesi...
TRIS DI RISI INTEGRALI ALLA ZUCCA HOKKAIDO
Ingredienti
1 zucca Hokkaido o Potimarron
6 cucchiai del tris di riso (riso selvaggio canadese,riso integrale e riso integrale rosso)
brodo vegetale
1 scalogno
1 filo d'olio d'oliva
salt and pepper to taste
Peel the pumpkin and wash and dry for good.
cut the cap and empty the pumpkin with a dig or a spoon.
Clean the pulp, removing seeds and filaments.
In a saucepan with a little oil fry the shallots and once browned add the pulp of the pumpkin.
As soon as the meat is well browned and a bit 'loose let it add the rice toast, pour a little' gradually add broth and cook the other. In
while the rice is cooked, place the pumpkin in the oven at 180 ° with a little 'stock to allow you to cook the meat remained.
Once the rice is cooked, remove the pan from the fire, salt and pepper if necessary.
Pour the rice into the pumpkin.
Council, as the three types of rice have very particular aroma and taste and to avoid damping have not mantecao with butter. These three types of rice cosistenza have a hard enough / too rubbery when cooked
Enjoy ...
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